Diego Simeone ügynöke elszólta magát?

Valencia CF v Club Atletico de Madrid - La Liga valencia cf valencia atletico de madrid atletico club atletico de madrid madrid la liga FOOTBALL SPORT sports 2018 August 20 20th August 2018 PLAYER SOCCER PLAYER competition person official competition even
Head coach Diego Pablo Simeone of Atletico de Madrid during the La Liga match between Valencia CF and Atletico de Madrid at Mestalla Stadium on August 20, 2018 in Valencia, Spain. (Photo by Maria Jose Segovia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Diego Simeone ügynöke, Natalia szerint csak idő kérdése, hogy az Atlético Madrid történetének legsikeresebb edzője Olaszországba szerződjön.

Azt illetően sem köntörfalazott, hogy melyik csapathoz. „Már csak idő kérdése – dobta be a csalit Natalia a La Gazzetta dello Sport olasz napilapnak nyilatkozva. – Előbb vagy utóbb, de Diego az Internél fog kikötni. Imádja a klubot, a közeget, a várost."

Simeone 2011 óta irányítja az Atlético Madridot Forrás: NurPhoto/Maria Jose Segovia/NurPhoto/Maria Jose Segovia

Simeone játékosként három évet töltött az Interben, innen eredeztethető az elkötelezettsége. Natalia ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy az argentin a Lazióért is odavan, ahol 1999 és 2003 között futballozott.

Simeone tavaly nyáron közel állt ahhoz, hogy elhagyja az Atléticót, de végül meghosszabbította a szerződését. „A nap végére a szenvedély utat tör magának. Diego hét éve dolgozik Madridban. Már most a világ egyik legjobb edzője, de tudja, hogy még vannak elintézetlen ügyei” – ismerte el Natalia.

A 48 éves szakembernek a Real ellen 4–2-re megnyert Európai Szuperkupa volt a hetedik trófeája az Atléticóval, ezzel pedig megelőzte Luis Aragonést az örökrangsorban. A gyűjteményét 1 spanyol bajnoki cím, 1 Király-kupa, 1 Spanyol Szuperkupa, 2 Európa Liga és 2 UEFA Szuperkupa alkotja.