Üzent a horrorsérülést szenvedett focista

Horizontal
England's defender Luke Shaw receives medical attention after a clash with Spain's defender Dani Carvajal (C) during the UEFA Nations League football match between England and Spain at Wembley Stadium in London on September 8, 2018. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Még szombat este üzent a szurkolóknak Luke Shaw, a Manchester United 23 éves játékosa, aki horrorsérülést szenvedett az angol-spanyol (1-2) Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

A balhátvéd a 47. percben ütközött szerencsétlenül Dani Carvajallal, és feküdt percekig a földön mozdulatlanul. A hosszas ápolás után maszkkal a száján, nyakmerevítőben vitték be az öltözőbe, ahol már kommunikált a körülötte levőkkel. Nem sokkal a meccs lefújása után pedig közösségi oldalán nyugtatott meg minden érte aggódót, hogy jól van. „Köszönöm a sok szeretet és támogatást, jól vagyok, és a legjobb kezekben. Egy igazi harcos vagyok, úgyhogy hamarosan visszatérek" – írta Shaw, aki az első félidőben gólpasszt adott.

Az eset, ha valaki lemaradt volna róla:

A mérkőzésen az angolok szereztek vezetést Marcus Rashford góljával, de Saúl és Rodrigo találatával a spanyolok még az első félidőben fordítottak.