Neymar teljesen hiteltelen a focivébé óta

fbl Horizontal
Brazil's foward Neymar lies on the field after a fault during the friendly match against US at the Metlife Stadium in East Rutherford, New Jersey on September 7, 2018. / AFP PHOTO / EDUARDO MUNOZ ALVAREZ
Vágólapra másolva!
Az oroszországi világbajnokságon bemutatott fetrengései örökre beskatulyázták Neymart.

Magyar idő szerint szombat hajnalban a brazil válogatott 2-0-ra legyőzte az Egyesült Államokat felkészülési mérkőzésen. A 91. fellépésén 58. gólját szerző Neymar egy ütközés után a földön maradt, mire a vétkes, DeAndre Yedlin, a Newcastle United játékosa megkérdezte a játékvezetőtől, hogy "nézte-e a világbajnokságot?". Ő ugyanis nem volt róla meggyőződve, hogy szabálytalanság történt, szerinte a PSG szupersztárja szokásához híven csak feldobta magát.

Neymar eséseire azóta ingerlékenyek az ellenfelek, hogy a szerbek elleni csoportmeccsen métereket gurult Adam Ljajic belépője után, majd a Mexikó elleni nyolcaddöntőben túljátszotta Miguel Layún talpalását.

Az ütnivaló gazdag pávagyerek a suliból, aki a legjobb lehetett volna

Neymar a brazil válogatott egyik legjobbja volt ezen a világbajnokságon. A baj, hogy senki sem fog emlékezni erre, mindenkiben a fetrengései és az abból születő mémek maradnak majd meg. Neymar tett is azért, hogy ez így legyen. Arról viszont senki nem beszél, hogy most már évek óta vadásznak rá az ellenfelek, csak azért, mert ügyesebb és jobb, mint a többiek.