Vágólapra másolva!
A ghánai születésű Abraham Frimpong öt évet töltött Szerbiában, mielőtt nyáron a Ferencvároshoz igazolt. A ghanasoccernet.com szerint hamarosan a szerb válogatott tagjaként térhet vissza Belgrádba.

Lapértesülések szerint a Szerb Labdarúgó-szövetség azon dolgozik, hogy mihamarabb honosítani tudják a Ferencváros ghánai védőjét, Abraham Frimpongot. A ghanasoccernet.com arról számolt be, hogy a 25 éves játékos hamarosan szerb útlevelet kap, ezzel pedig minden akadály elhárul a beválogatása elől – számolt be az nso.hu.

Abraham Frimpong szerb válogatott lehet Fotó: Csudai Sándor - Origo

Frimpong 2011-ben érkezett Európába, előbb az olasz Vicenza futballistája lett, ám ott a profik között nem tudott bemutatkozni, így Szerbiába igazolt, ahol a Vojvodina, a Napredak Krusevac és a Crvena zvezda színeiben öt év alatt összesen 112 bajnokin lépett pályára. A belgrádiakkal bajnok lett a 2017–2018-as szezonban, igaz, nem volt alapember.

A 180 centiméter magas bekket nyáron szerződtette a Ferencváros, lapértesülések szerint 300 ezer euróért, mintegy 93 millió forintért cserébe.