Elfelejtették benevezni a horvát játékost, lemaradt az Európa-ligáról

Girondins Bordeaux
Former Argentinian footballer Hernan Crespo holds the slip of FC Girondins de Bordeaux during the draw for UEFA Europa League football tournament at The Grimaldi Forum in Monaco on August 31, 2018. / AFP PHOTO / Valery HACHE
Vágólapra másolva!
Stéphane Martin, a Girondins Bordeaux alelnöke elismerte, hogy elfelejtették benevezni a horvát Toma Basicot a labdarúgó-Európa-liga csoportkörére.

A klubvezető úgy fogalmazott, "adminisztratív hiba" miatt maradt le a listáról az augusztus elején szerződtetett 21 éves játékos, de továbbjutás esetén már ott lehet a csapatban az egyenes kieséses szakaszban. A névsort minden klubnak legkésőbb hétfőig kellett leadnia az európai szövetségnek. A Bordeaux további öt nyári igazolását benevezték a csoportkörre.

A Girondins Bordeaux ott lesz az Európa-liga csoportkörében, a nyáron igazolt Toma Basic azonban adminisztratív hiba miatt nem Forrás: AFP/Valery Hache

A Hajduk Splittől érkezett Basic a francia élvonalban eddig kétszer lépett pályára csereként, kétszer pedig a kispadról nézte végig új csapata mérkőzését.