Vágólapra másolva!
Hivatalos oldalán jelentette be a MOL Vidi FC, hogy távozik a csapattól a 30 éves Varga József.

Az már a szerdai, Európa-ligás keret kihirdetésekor feltűnő volt, hogy a magyar válogatottban 30 alkalommal szerepelt Varga József nem tagja a Chelsea, a BATE Boriszov és a PAOK ellen készülő 23 fős keretnek.

Varga József (középen) a Ludogorec elleni BL-selejtezőn Fotó: Mudra László - Origo

Varga 2016 augusztusának végén érkezett Fehérvárra, az első szezonban ezüst-, a második idényben aranyérmet ünnepelhetett piros-kékben.

"A válogatott labdarúgó az elmúlt bő két évben 45 bajnokin, kilenc nemzetközi találkozón és három Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára Vidi-mezben. Tekintettel Varga József érdemeire és hozzáállására, valamint a klub érdekeire, nem gördítünk akadályt a játékos távozása elé, a közös megegyezéssel történő szerződésbontást követően Varga József szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel. A debreceni születésű sportember további pályafutásához sok sikert kívánunk" - olvasható a klub közleményében.

Varga szabadon igazolhatóként a szintén élvonalbeli Puskás Akadémiához került, amely délután a honlapján hivatalosan bejelentette a négyszeres magyar bajnok középpályás szerződtetését. Varga három évre szóló megállapodást írt alá a felcsútiakhoz.