Vágólapra másolva!
A magyar nemzeti csapat korábbi szövetségi kapitánya, Egervári Sándor a múlt hétfőn agyvérzéses sztrókot kapott, de a hírek szerint már jobban érzi magát. Minderről Halmai Gábor 57-szeres korábbi válogatott focista számolt be a Blikknek.

„Jelenleg a szubintenzíven ápolják őt, de van esély arra, hogy a héten már a rehabilitációs osztályra kerüljön. A körülményekhez képest sokkal jobban érzi magát,

– mondta Halmai, aki közös futballiskolát irányít Egervárival Pomázon. – Többször voltam bent nála a kórházban,

rengeteg erőt ad neki a felépüléshez, hogy tudja, nagyon sokan szurkolnak neki."

Már jobban van Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya Forrás: AFP/Daniel Mihailescu

Egervári Sándor a legsikeresebb magyar edzők közé tartozik. 2010 és 2013 között irányította a labdarúgó-válogatottat, azt megelőzően az U20-as nemzeti csapatot vezette, amellyel 2009-ben világbajnoki bronzérmet szerzett. Klubedzőként a legkomolyabb eredményeit az MTK és a Dunaferr alakulatával érte el, a fővárosiakkal kétszer, a dunaújvárosiakkal egyszer szerzett NB I-es bajnoki címet.

Legutóbb a Diósgyőr együttesét irányította, a miskolci gárdától 2016-ban távozott. Azóta a családjával töltötte legtöbb idejét, illetve a pomázi fociiskolát irányította Halmaival.