Társoldalunk:

Gundel Takács Gábor vezeti a Spíler TV labdarúgó-BL műsorait

2018.08.16. 15:08

2018. szeptember 18-án kezdődik el a labdarúgó-Bajnokok Ligája 2018-19-es szezonja. Ettől az idénytől kezdve a meccsek a Spíler2-n is láthatóak lesznek. Az UEFA az eddig megszokott 20.45-ös kezdési időpontokat is megváltoztatta, mostantól 19.00-kor és 21.00-kor is lesznek mérkőzések. A Spíler2-n a Bajnokok Ligája műsorokat Gundel Takács Gábor vezeti majd.

„Én kifejezetten műsorvezetésre és a produkcióra szerződtem" – nyilatkozta az Origónak Gundel Takács Gábor, aki az oldalunkon rendszeresen jelentkező Szpíker Korner című műsort is tovább vezeti.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért nem vállaltam közvetítést. Szabadúszó vagyok, egy-egy közvetítéshez lelkiismeretesen fel kell készülni, ez pedig a mostani időbeosztásom mellett nehezen ment volna. Ráadásul itt nem arról van szó, hogy egy mérkőzést kellene kommentálnom, hanem egy egész idényt.

A Spíler TV szakmai vezetője, Hetthéssy Zoltán arról beszélt, hogy kik lesznek a BL-műsorok szakértői. Hrutka Jánossal és Fehér Csabával állapodtunk meg. Mindketten játszottak a Bajnokok Ligájában, autentikus és népszerű szakértői lesznek a Spíler2-nek" – mondta Hetthéssy.

„A 19 órai meccsek előtt több időnk lesz a felvezetésre, de a két BL-mérkőzés között csak minimális időben tudunk majd beszélgetni" – fűzte hozzá Gundel Takács Gábor. „Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ezekre a rövid beszélgetésekre nem kell lelkiismeretesen felkészülni."

A Spíler2 valamennyi BL-fordulóból a 19 órakor kezdődő meccseket kizárólagosan közvetíti,és a 21 órakor induló mérkőzések közül mindazokat, amelyeket nem a közmédia sportcsatornája, az M4 Sport sugároz.