Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint Magyarországra érkezett a Liverpool és a Paris Saint-Germain korábbi támadója, a francia David N'Gog, aki hamarosan aláírhat a Budapest Honvédhoz.

A Paris Saint-Germainben nevelkedett játékos 2008 nyarán került a Liverpoolhoz, 94 mérkőzésen 19 gólt szerzett és kiosztott hat gólpasszt is. Állandó helyet azonban nem tudott kiharcolni a kezdőcsapatban, így 2011-ben a Bogdán Ádámot is a soraiban tudó Bolton Wanderershez szerződött.

Fernando Torres és David N'Gog a Liverpool csapatában Forrás: AFP/Paul Ellis

Ezt követően megfordult a Swansea Cityben, majd 2014-ben a francia élvonalban szereplő Stade Reims játékosa lett. Két év múlva a görög Paniónioszhoz igazolt, majd 2018 januárjában a skót másodosztályban szereplő Ross Countyhoz szerződött. Július óta viszont szabadon igazolható.

Az NSO értesülése szerint a francia csatár iránt a Budapest Honvéd érdeklődik, ám a kispesti klub egyelőre nem kommentálta a hírt.

A 29 éves támadó korábban 46 alkalommal szerepelt a francia korosztályos válogatottakban, ezeken 23 gólig jutott. A felnőttek között sosem mutatkozott be.