Egy francia klub gyűjtést szervezett, hogy leigazolja Samuel Eto'ót

Atiker Konyaspor vs Besiktas: Turkish Super Lig Besiktas TURKEY Samuel Eto'o Soccer Konya February 2018 Turkish Super Lig Atiker Konyaspor
KONYA, TURKEY - FEBRUARY 16: Samuel Eto'o of Atiker Konyaspor greets the fans as he leaves the pitch during the Turkish Super Lig soccer match between Atiker Konyaspor and Besiktas at Konya Metropolitan Municipality Stadium in Konya, Turkey on February 16, 2018. Abdullah Coskun / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A francia élvonal újonca, a Nimes Olympique teljesen komolyan gondolja a bennmaradást. Az együttes 1993-as kiesése óta először jutott fel az első osztályba, és máris nagyhalakra fáj a foga. Ráadásul nem is titok az új célpont, aki a kameruni klasszis Samuel Eto'o.

A 37 éves csatár korábban olyan csapatokban ontotta a gólokat, mint a Mallorca (itt robbant be a köztudatba), a Barcelona, az Inter, vagy a Chelsea. Legutóbb a török bajnokságban szerepelt, előbb az Antalyasporban, onnan 2018 januárjában pedig a Konyasporhoz igazult. Habár a góltermeléssel ott sem állt le, a Nimes felhívására reagálva úgy tűnik, szívesen költözne Franciaországba.

A kiscsapat ugyanis felhívást intézett a szurkolói felé, hogy pénzt gyűjtene Eto'o szerződtetésére, a játékos pedig úgy gondolta, beszáll.

Persze ki ne játszana szívesen egy olyan csapatban, ahol korábban olyan klasszisok is megfodultak, mint Laurent Blanc, vagy Eric Cantona?