Higuaín beáldozásával térhet vissza Bonucci a Juventusba

Higuaín
Gonzalo Higuain of Juventus celebrates scoring first goal during the UEFA Champions League Round of 16 match between Juventus and Tottenham Hotspur at the Juventus Stadium, Turin, Italy on 13 February 2018. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Olasz sajtóhírek szerint 54 millió euróban megállapodott az AC Milan és a Juventus Gonzalo Higuaín átigazolásával kapcsolatban.

Az átigazolási ügyekben mindig jól értesült Gianluca Di Marzio szerint az érintettek kedden, Milánóban állapodnak meg a további részletekről.

Higuaín két évvel ezelőtt, 90 millió euróért igazolt a Napolitól a Juventus csapatába, de Cristiano Ronaldo érkezésével minden bizonnyal kevesebb lehetőséghez jutna.

Gonzalo Higuain Milánóban folytathatja a gólgyártást Forrás: NurPhoto/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Az első hírek arról szólnak, hogy a Milan előbb 18 millió euróért kölcsönveszi a csatárt, majd további 36 millióért lehet végleg a csapaté egy év múlva, erre a lépésre főleg a pénzügyi Fair Play miatt van szükség, ugyanis kis híján már így is kizárták a Milant az Európa Liga küzdelmeiből.

Eközben szinte biztosnak tűnik, hogy Leonardo Bonucci visszatér a Juventushoz. A torinóiak cserébe a fiatal Mattia Caldarát küldhetik Milánóba.