Rendőrök várták Torinóban Cristiano Ronaldót

Juventus - Cristiano Ronaldo Day Cristiano Ronaldo J-Medical Juventus Stadium Ronaldo football player juventus juventus fc soccer supporters NurPhoto July 16 2018 16th July 2018 JOURNALIST
Cristiano Ronaldo arrives at Juventus medical center in Turin, Italy, on July 16, 2018. (Photo by Mauro Ujetto/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo vasárnap végleg megérkezett Torinóba, hogy felvegye a munkát új klubjánál, a Juventusnál.

A portugál sztár a július 15-én véget ért labdarúgó-világbajnokság után szerződött a Real Madridtól Torinóba, ahol eddig csak egy napot töltött, amikor bemutatták a sajtónak, majd nyaralása terhére és szponzorai kívánságára beiktatott egy ázsiai turnét is, miközben a Juventus az Egyesült Államokba utazott a Nemzetközi Bajnokok Kupája mérkőzéseire.

Ronaldót egy kis magángép vitte Torinóba, a repülőtéren pedig rendőrök biztosították, hogy zavartalanul kezdhesse meg olaszországi életét.

Szintén megérkezet egyébként a Juventus másik sztárja, az argentin válogatottal átélt vb-csalódást talán kipihenő Paulo Dybala is.

Hétfőn mindketten meg is kezdik a felkészülést a bajnoki rajtra, ami a Juve számára az augusztus 19-i, Chievo elleni idegenbeli mérkőzést jelenti.