Valóságos túszdráma alakul a Simeone családban

ACF Fiorentina v SSC Napoli - Serie A florence Italy artemio franchi serie a FOOTBALL soccer Soccer Match April 29 2018 29th April 2018 SSC Napoli Serie A Match ACF Fiorentina
Giovanni Simeone of Fiorentina at Artemio Franchi Stadium in Florence, Italy on April 29, 2018, during Serie A match between ACF Fiorentina v SSC Napoli. (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid gálánsnak tűnő ajánlatot tett Giovanni Simeonéért, a Fiorentina azonban egyelőre nem áll a családegyesítés pártján.

A 23 éves csatár az előző két idényben a Serie A egyik legjobb támadójává nőtte ki magát, a 2016-17-es idényben 34 bajnokin 12, míg a legutóbbi szezonban 38 meccsen 14 gólt szerzett. Érthető, hogy jönnek érte az ajánlatok, a kérők közül pedig az Atlético Madrid tűnik a legelszántabbnak. Ami nem is csoda, hiszen a spanyol csapat vezetőedzője, Giovanni édesapja, Diego Simeone.

Giovanni Simeone nem mehet csak úgy apróért apához Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

A Fiorentina azonban a hétvégén a madridi csapat 40 millió eurós ajánlatára is nemet mondott. Nyilvánvalóan szeretnék még feltornázni a spanyolok ajánlatát, arra gondolva, ha Gelson Martinsra és Thomas Lemarra volt pénzük, akkor még maradt ott a ládafiában egy kis apró. Ha apa tényleg annyira szeretné maga mellett tudni a fiát, akkor a pénz nem lehet akadály.