Vágólapra másolva!
A spanyol Marca szavaztatta meg olvasóit arról, kivel pótolnák a Real Madridtól a Juventushoz igazolt portugál sztárt, Cristiano Ronaldót.

A madridi lap szavazását végül a Tottenham csatára, Harry Kane nyerte, aki az olvasók szerint a csapat új csatára lehetne.

Kane az Inter csatárát, Mauro Icardit és a Paris Saint-Germainben szereplő Edinson Cavanit előzte meg. A másik két párizsi sztárra, Kylian Mbappéra és Neymarra ezúttal nem lehetett szavazni.

Cristiano Ronaldo és Harry Kane az előző BL-szezonban Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Kane egyébként a közel 200 ezer szavazat 26 százalékát kapta, Cavani és Icardi 14-14-et kapott. A korábbi madridi nevelés, a jelenleg Lyonban szereplő Mariano Diaz és a Bayern München lengyel csatára, Robert Lewandowski 12-12 százalékot kapott.

Ronaldo távozásával szezononként 40-50 góllal lett szegényebb a Real Madrid, kérdés, meg tudják-e oldani a korábbi társak a gólok pótlását vagy igazolni kell még Julien Lopetegui csapatába, de inkább az utóbbi felé hajlanánk.

A Real Madrid eddig megszokott csatártriójából Karim Benzema 12 góllal zárt az előző idényben 47 meccsen, Gareth Bale 21 gólt szerzett 39 meccsen, miközben CR 44 góllal zárt.