A bocsánatkérést nem, Messit elfogadja a Roma a Barcelonától

Barcelona v Real Madrid - La Liga Barcelona Catalonia Spain SPORT sports FOOTBALL futbol Soccer Liga spanish league Madrid UEFA CHAMPIONS LEAGUE Real Madrid
Leo Messi during the spanish football league La Liga match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Catalonia, Spain on May 6, 2018 (Photo by Miquel Llop/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
James Pallotta, az AS Roma elnöke elmondta, klubja csak akkor tud megbocsátani a Barcelonának, ha odaadják nekik Lionel Messit.

Mint ismert, a brazil Malcom már útban volt Rómába, amikor az utolsó pillanatban a Barcelona lépett, és lecsapott a Bordeaux középpályására. A rómaiak sportigazgatója, Monchi azt is hozzátette, lehet, hogy jogi útra lépnek a Barcelona miatt.

Ennyit csak nem ér a Barcelonának a rómaiak lelki békéje Forrás: NurPhoto/Miquel Llop/NurPhoto/Miquel Llop

„Ahogy a Barcelona eljárt, az finoman szólva sem volt etikus. Reggel még Monchi egy konferenciabeszélgetésen egyezett meg a játékossal és a menedzserével, aztán történt, ami történt. Kaptunk már jogi tanácsokat, könnyen lehet, hogy a Bordeaux bajba kerül majd. A Barcelona szerdán bocsánatot kért tőlünk, de nem fogadtam el. Csak akkor tudnék megbocsátani, ha úgy döntetnének, megkapjuk Messit” – mondta egy rádióműsorban Pallotta.

A Barca ellopta az AS Roma orra elől a brazil szélsőt

Hiába várták az olasz drukkerek Malcolmot, ő inkább Katalónia felé vette az irányt.