Legendásat potyázó kapus érkezhet a Chelsea-hez

98627984 Horizontal FOOTBALL WORLD CUP MATCH GOAL CLOSE-UP KNEELING GOALKEEPER GOALPOSTS
England's goalkeeper Robert Green reacts to failing to block a shot by US midfielder Clint Dempsey during their Group C first round 2010 World Cup football match England vs.USA on June 12, 2010 at Royal Bafokeng stadium in Rustenburg. The match ended in a 1-1 draw. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE - AFP PHOTO / VINCENZO PINTO / AFP PHOTO / VINCENZO PINTO
Vágólapra másolva!
Az angol Sky Sports értesülése szerint a korábbi válogatott kapus - jelenleg csapat nélküli - Robert Green szerdán orvosi vizsgálatra érkezik a Chelsea-hez.

A 12-szeres angol válogatott minden bizonnyal harmadik számú kapusnak érkezik a belga Thibaut Courtois és az argentin Willy Caballero mögé. Ugyanakkor a média már kész tényként kezeli, hogy a vb legjobb kapusának választott Courtois a Real Madridhoz szerződik. Ebben az esetben dán Kasper Schmeichel vagy a szintén angol válogatott Joe Hart érkezhet a londoni kékekhez.

Robert Green magába temetkezve a 2010-es világbajnokságon Forrás: AFP/Vincenzo Pinto

A 38 éves Robert Green az előző szezon végén szerződése lejártával távozott a Huddersfieldtől. A 2017/18-as idényben összesen egy meccsen kapott lehetőséget, a Newport County elleni kupamérkőzésen.

Green legemlékezetesebb pillanata az angol válogatottban a 2010-es dél-afrikai világbajnokságoz köthető, amikor az Egyesült Államok elleni csoportmeccsen a vb legnagyobb potyagólját hozta össze.