Világbajnokkal erősíthet az angol kiscsapat

André Schürrle
Dortmund's German midfielder Andre Schuerrle celebrates after scoring a goal during the German first division Bundesliga football match FC Cologne versus Borussia Dortmund in Cologne, western Germany, on February 2, 2018. / AFP PHOTO / Patrik STOLLARZ / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
Vágólapra másolva!
André Schürrle visszatérhet az angol labdarúgó-bajnokságba: a Chelsea korábbi játékosa a Crystal Palace színeiben játszhat újra a PL-ben.

A Borussia Dortmund szóvivője megerősítette, hogy a németekkel 2014-ben világbajnokságot nyerő André Schürrle tárgyalásban van egy angol csapattal, emiatt nem is játszott a Manchester City elleni felkészülési mérkőzésen.

André Schürrle visszatérhet a Premier League-be Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Német sajtóértesülések szerint a dortmundiak a Palace egyik legjobbját, Wilfried Zahát szeretnék leigazolni, a londoni alakulat pedig hajlik is az egyességre, de az átigazolási díj mellett Schürrle játékjogára is pályáznak.

A 27 éves szélső számára nem lenne idegen a szigetország légköre, 2013 és 2015 között 44 alkalommal játszott a szintén londoni Chelsea színeiben és 11 gólt szerzett.