Vágólapra másolva!
A négyszeres válogatott Hangya Szilveszter a labdarúgó NB I-ben címvédő MOL Vidi FC-hez szerződött.

A 2015 óta a Vasast erősítő, 24 éves hátvéd átigazolásáról az előző idény végén kiesett angyalföldi klub honlapja számolt be. Hangya 83 NB I-es mérkőzést játszott a Vasas színeiben, a válogatottban 2016 őszén, Svédország ellen mutatkozott be.

"A kiesést követően mindenképpen szerettem volna eligazolni a Vasasból, így nagyon megörültem a Vidi megkeresésének, számomra rengeteget jelent, hogy a bajnokcsapathoz szerződhettem.

Tudom, hogy a posztomon komoly riválisok vannak, de ez egy egészséges versenyhelyzet, amely minden játékosnak a hasznára válhat. A vezetőedző majd eldönti, hogy mennyi lehetőséget kapok, az biztos, hogy én készen állok majd arra, hogy bizonyítsak!" - mondta Hangya Szilveszter a klub hivatalos honlapjának

A Vasastól érkező Hangya Szilveszter a bajnokcsapat harmadik nyári igazolása Forrás: vidi.hu

"Nem először kerestük meg Hangya Szilvesztert, hiszen az elmúlt átigazolási időszakokban többször is felvettük a kapcsolatot klubjával, most pedig eljött az a nap, amikor minden kedvezően alakult a megegyezéshez.

Fejlődéséhez olyan versenyhelyzetre van szüksége, amely klubunknál adott. Szilveszter érkezésével kényelmes helyzetbe kerültünk, hiszen egy olyan poszton erősödtünk ismét, amely sok csapatnál problémát okoz" - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.