A Fradi futballcsapata megmutatta az őket sújtó bírói tévedéseket - videó

A ferencvárosi Batik Bence (b) és a kispesti Heffler Tibor az OTP Liga 31. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzésen
Vágólapra másolva!
Két forduló van hátra a labdarúgó NB I 2017-18-as idényéből, az éllovas Videoton jelenleg 3 ponttal vezet a második helyen álló Ferencváros előtt. A Ferencváros szerdán délelőtt kommentár nélkül rakta ki azokat a bírói tévedéseket, amelyek négy meccsen a zöld-fehér csapatot sújtották, majd később a klub egykori játékosai is kommentálták a történteket. Mi is megmutatjuk ezeket.

Újpest-Ferencváros

0-0-s állásnál a 93. percben újpesti kezezés a tizenhatoson belül. A síp nem szólt.

Jogosan reklamáltunk, valóban kezezés volt, járt volna a tizenegyes a Fradinak – mondta Mucha József, aki játékosként két bajnoki címet és négy Magyar Kupát nyert a Ferencvárossal, valamint tagja volt az 1975-ben KEK-döntőig jutó együttesnek is.

Debrecen-Ferencváros

1-1-es állásnál Tőzsér a tizenhatoson belül felvágja Bödét, a tizenegyes elmaradt.

Videoton-Ferencváros

Pátkai beakasztja a kezét Paintsil karjába, és lerántja. Mindez a tizenhatoson belül.

Ugyanezen a meccsen Gorriaránt a hosszabbításban 0-0-s állásnál vágják fel a tizenhatoson belül. Műesés miatt piros lap a Fradi játékosának, holott ez nem az volt.

Paintsil nagyszerű szólót mutatott be, 70-80 métert vitte a labdát – idézte fel az első esetet Szőke István. – Megrántották, tizenegyes lehetett volna. Ha elesik, talán meg is adják... Gorriaran nem olyan típusú játékos, aki dobálja magát, Juhász nyilvánvalóan meglökte. Úgy látszik, a védőknek ennyit még engednek, az viszont biztos, hogy a kiállítás nagy játékvezetői hiba volt.

Honvéd-Ferencváros

1-0-s Fradi vezetésnél jön az a helyzet, amikor Dibusz megmozdulását látta szabálytalannak a bíró, és tizenegyest adott a Honvédnak. Az Origo olvasóinak 75%-a szavazott úgy, hogy ez téves ítélet volt.

Az Origo megkereste mindezzel kapcsolatban a Ferencvárost. A klub a következő választ fűzte az esetekhez: „Lesz hozzá kommentárunk is, legendáink értékelik majd a játékvezetői döntéseket"

A kommentárok megérkeztek, itt olvashatóak is:

Tizenegyes?

2018. május 23., szerda 14:00 | 1 órája 10 perce Labdarúgócsapatunkat legendás játékosaink szerint is sorozatos játékvezetői tévedések sújtják. Összegyűjtöttük a tavasz jelentősebb eseteit - VIDEÓ! NB I-es labdarúgócsapatunk két fordulóval a bajnokság zárása előtt három pontos hátrányban van a Videotonnal szemben.