Megható beszéddel búcsúzott Fernando Torres az Atlético Madridtól

Torres
Atletico Madrid's Spanish forward Fernando Torres addresses supporters during celebrations for their Europa League victory at the Fountain of Neptune in Madrid on May 18, 2018. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
A szezon végén távozó Fernando Torres a Neltuno-téren tartott ünnepségen köszönt el az Atlético Madrid szurkolóitól.

"Szép estét mindenkinek! Azt hiszem, már vagy 22 éve annak, 11 éves lehettem, amikor ott álltam, ahol most ti, az 1996-os bajnoki- és Király-kupa címet ünnepeltük, láttam, amint magasba emelik a kupát, és én arról álmodoztam, hogy egyszer ebben a csapatban játszhatok. Nagyon sok év eltelt azóta, és rengeteg trófeát szereztem a karrierem során, de ez a mostani a legfontosabb számomra. Az összes álmodozó kisgyereknek üzenem: Semmi sem lehetetlen, főleg, ha az Atlético Madridról van szó. Aupa Atléti!" - mondta az Európa Liga-győzelem után.

Torres elköszönt a szurkolóktól Forrás: AFP/Javier Soriano

Torres 2001 és 2007, majd 2015 és 2018 között összesen 320 meccset játszott az Atléticóban, ezeken 107 gólt szerzett. A spanyol válogatottal két Európa-bajnokságot és egy világbajnokságot nyert (a 2008-as Eb-döntőben ő lőtte a győztes gólt a németek ellen).

Griezmann, az Ember

Ricardo Rosety spanyol újságíró megerősítette, hogy a Marseille elleni Európa Liga-döntőben, Gabi gólja után, Griezmann odament Burgoshoz, hogy küldje helyette pályára Torrest. A csere meg is történt, Torres a 90. percben beállt, így kivehette a részét a győzelemből.

Hogy hol folytatja a pályafutását, azt egyelőre nem tudni.

forrás: La Liga Loca Facebook