Elküldték Allardyce-t az Evertontól

Sam Allardyce, foci
(FILES) This file photo taken on September 4, 2016 shows England's head coach Sam Allardyce watching the World Cup 2018 football qualification match between Slovakia and England in Trnava, Slovakia. England manager Sam Allardyce has been secretly filmed giving advice on how to circumnavigate transfer rules and mocking his predecessor Roy Hodgson's voice, the Daily Telegraph reported on September 27, 2016. / AFP PHOTO / JOE KLAMAR
Vágólapra másolva!
Menesztették posztjáról Sam Allardyce-t, az Everton labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

A 63 éves szakember - aki korábban rövid ideig az angol válogatott szövetségi kapitánya is volt - hat hónapig irányította az együttest, amely a nyolcadik helyen végzett a Premier League vasárnap zárult 2017/18-as idényében.

Ennyi volt Forrás: AFP/Joe Klamar

Amikor novemberben átvette a munkát az ugyancsak menesztett holland Ronald Koemantól, a gárda 13. volt a tabellán, mindössze öt pontra a kiesőzónától. A fejlődés ellenére a csapat sok kritikát kapott a szurkolóktól a játékstílusa miatt.

Allardyce-nak még 2019 nyaráig érvényes szerződése volt a klubbal.

Brit médiainformációk szerint a portugál Marco Silva, a Hull City és Watford korábbi trénere a legesélyesebb arra, hogy Allardyce utódja legyen.