Szexeljen sokat! - tanácsolta Romário a fiatal brazil csatárnak

vb 1994, romário, foci
Brazilian forward Romario eyes the ball as he gets ready to shoot on goal between Italian captain and defender Franco Baresi (L) and midfielder Roberto Mussi 17 July 1994 at the Rose Bowl in Pasadena during the World Cup soccer final. Brazil won 3-2 in the shoot-out (0-0 at the end of extra time) after Roberto Baggio missed his penalty kick. Brazil became the first nation to win the World Cup title four times (1958, 1962, 1970, 1994). AFP PHOTO/DANIEL GARCIA
Vágólapra másolva!
Már csak alig több mint egy hónap van hátra az oroszországi labdarúgó-világbajnokságig, az esemény pedig egyre több figyelmet kap. A győzelemre esélyes országokban pedig pláne, így van ez Brazíliában is, ahogy az 1994-ben győztes legendát, Romáriót faggatták a tornával kapcsolatban. 

Amikor arról kérdezték, szerinte mi lehet a siker titka, és mi kellhet Gabriel Jesúsnak ahhoz, hogy jó világbajnokságot zárjon, a korábbi kitűnő csatár nem bonyolította túl a választ:

Hogy megfogadja-e a Manchester City támadója a tanácsot, azt még nem tudni, mindenesetre Romário nyert már vb-t, így valószínűleg tudja, miről beszél.