A Manchester United közleményt adott ki Sir Alex Ferguson állapotáról

fbl Horizontal
Manchester United's former manager Alex Ferguson is seen in the crowd during the English Premier League football match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on April 7, 2018. / AFP PHOTO / Ben STANSALL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Továbbra sincs új információ a Manchester United korábbi legendás edzőjének, Sir Alex Fergusonnak az állapotáról. A 76 éves szakember hogylétével kapcsolatban az őt kezelő kórház egyelőre nem adott ki újabb közleményt.

A Manchester United viszont igen, amelyből kiderül, mennyien drukkolnak a skót trénernek, rengetegen kívántak neki jobbulást. Többek között a két legnagyobb labdarúgó-szövetség, a FIFA és az UEFA is üzent a mesternek, de szinte kivétel nélkül az összes angol klub is, beleértve a United legnagyobb riválisait, a Manchester Cityt és az Arsenalt is.

Sir Alex Fergusonon szombaton hajtottak végre életmentő műtétet, miután a hírek szerint agyvérzést kapott. Egy angol neurológus szerint a beavatkozásra azért volt szükség, mert anélkül ilyen esetekben a kialakult vérrög roncsolhatja a szöveteket, és így hosszabb távú szövődmények és maradandó agykárosodás is kialakulhat.

Az egész futballvilág egy emberként szurkol Sir Alex Fergusonnak Forrás: AFP/2011 Getty Images/Handout