Londonig üldözheti edzőjét a Napoli tulajdonosa

567610363 Horizontal PORTRAIT BUST ARMS CROSSED SMOKING CIGARETTE TOBACCO
Napoli's coach from Italy Maurizio Sarri smokes a cigarette before the Italian Serie A football match SSC Napoli vs UC Sampdoria on August 30, 2015 at the San Paolo stadium in Naples. AFP PHOTO / CARLO HERMANN / AFP PHOTO / CARLO HERMANN
Vágólapra másolva!
Maurizio Sarri és a Napoli pár héttel ezelőtt még az olasz bajnoki címről álmodozhatott, de a Fiorentina elleni vereség után a Juventus lett a bajnokság favoritja.

Aurelio De Laurentiis, a klub elnöke megint nem fogta vissza magát és az edzőt kritizálta, amiért nem használt elég játékost a bajnokság során.

Sarri veheti a kalapját Forrás: AFP/CARLO HERMANN/Carlo Hermann

Az edző természetesen nem örült a beszólásnak, a Gazzetta dello Sport szerint már akkora szakadék tátong a két fél között, hogy Sarri nyáron elhagyja Nápolyt.

Sarri szerződéséből egyébként még van két év, ha el akarja csábítani egy másik csapat, nyolc millió euró a lelépési pénze, kirúgás esetén ez természetesen nem játszik.

A Gazzetta szerint Sarri követheti majd a Chelsea kispadján honfitársát, Antonio Contét. A londoniak minden bizonnyal pénzt is adnának az edzőért, ha valóban őt nézték ki maguknak.