A Barca edzőjét nem érdekli a díszsorfal, nyerni akar a Real ellen

Valverde
Barcelona's coach Ernesto Valverde stands on the sideline during the second leg of the Spanish Supercup football match Real Madrid vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on August 16, 2017. / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
A Barcelona már spanyol bajnokként fogadja a Bajnokok Ligája döntőjében érdekelt Real Madridot a spanyol bajnokságban vasárnap este.

Ernesto Valverde szerint nem számít, hogy a Barcelona már bajnok, az el Clásico mindig fontos meccs.

„Szerencsére már megnyertük a bajnokságot, de mindenki tudja, mit jelent ez a meccs a játékosoknak és a szurkolóknak. Itt is három értékes pontot nyerhetünk, nem akarjuk, hogy a Real nyerjen" – mondta Valverde.

Ernesto Valverde az augusztusi szuperkupa-meccsen Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A díszsorfalról azt mondta Valverde, hogy annak ellenére, amennyi szó esik róla, ő nem tartja olyan fontosnak és nem is lenne tiszteletlen a Real, ha nem állna sorfalat, mint ahogy nem is fog.

„A bajnoki cím azt jelenti, hogy jól dolgoztunk a szezonban, a Bajnokok Ligájában nem lehet rossz meccsed, de szerencse is kell. A Real tudja, hogy kell BL-szintű meccseket nyerni, nem lesz könnyű dolgunk. Remélem, Iniesta pályára léphet majd" – mondta Valverde a nagy meccs előtt.