Százmilliós aranycsata lesz a Videoton-Fradi focimeccs

fradi - videoton február 25.
Az őszi bajnoki címről is dönthet a Ferencváros-Videoton mérkőzés
Vágólapra másolva!
Szombaton este 19.30-kor Felcsúton rendezik meg a labdarúgó NB I "aranyrangadóját", a Videoton-Ferencváros bajnoki mérkőzést. Sokan máris a bajnokság döntőjének nevezik a meccset, ami nem áll távol az igazságtól, bár mindent ez a találkozó sem dönt majd el. A Fradi jelenleg egy ponttal vezet a második Videoton előtt, vendéggyőzelem esetén a budapesti csapat nagyon közel kerülhet a harmincadik bajnoki címéhez.

A sportszakmai szempontokon túl az sem mindegy, melyik csapat kaphatja meg az MLSZ által a bajnoknak felajánlott 150 millió forintos prémiumot. A bajnokság ezüstérmese 125 millió forintot kap a szövetségtől. Ezért is hajtanak tehát a csapatok szombaton este Felcsúton.

A mérkőzésre minden jegy elkelt, azaz 3800 szerencsés drukker a helyszínen nézheti meg az összecsapást, a többi pedig az M4 Sport élő közvetítésében. A rangadót az Origo is élőben közvetíti majd.

Fehérvári szurkolók füstbombát használtak a két csapat tavaly nyári felcsúti mérkőzésén Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Érdekesség, hogy a találkozót nem Kassai Viktor, hanem Bognár Tamás vezeti majd. Kassait az UEFA és a FIFA ezen a tavaszon sem bízta meg csúcsfeladatokkal, a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában sem kapott szerepet a sorozatok végjátékaiban. Ebben az évben mindössze egy El-meccsen, a Lyon-Villareal találkozón fújta a sípot. A mostani fordulóban ő lesz a Honvéd-Debrecen mérkőzés játékvezetője.