Mészöly Kálmán jobban van, kikerült a Szent János Kórházból

Év sportolója gálaest, Nemzeti Színház, Mészöly Géza, Mészöly Kálmán
Mészöly Kálmán feleségével, és fiával, Gézával az Év Sportolója gálaesten
Vágólapra másolva!
A Blikk értesülése szerint Mészöly Kálmán csaknem öt hét után kikerült a Szent János Kórházból, s ha egyelőre még nem is mehetett haza, egy második kerületi rehabilitációs intézetben gyógyulhat tovább.

A Vasas és a magyar labdarúgó-válogatott legendás hátvédje még február elején lett rosszul. Az orvosok először agyvérzésre gyanakodtak, később azonban kiderült, hogy kétoldali bakteriális tüdőgyulladása van. A Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinikán azt is megállapították, hogy koszorúér-szűkülete van. Előbbiből teljesen felépült, a szívműtét azonban túl kockázatos lenne, így csak két-három hónap múlva térnek vissza rá.

Mészöly Kálmánnak ízületi gyulladás miatt a mozgása most ugyan nehézkes, de javulhat a helyzete.

Mészöly Kálmán feleségével, és fiával, Gézával az Év Sportolója gálaesten Fotó: Polyák Attila - Origo

„Szerencsére már sokkal jobban van apu,

ezért át is szállítottam egy másik intézménybe, ahol van rehabilitációs osztály, így a szakemberek azzal is tudnak foglalkozni, hogy minél jobban megerősítsék – árulta el a Blikknek a Szőke Szikla kisebbik fia, Mészöly Géza. - A térde be volt gyulladva, az elmúlt hetekben nem igazán tudott rendesen mozogni, sétálni. Itt azonban rendszeresen tréningeznie kell, különböző gyógytornagyakorlatokat végez nap mint nap.