Sérült a csont és az ízület is Neymar lábában

FOOTBALL - FRENCH CHAMP - L1 - PARIS SAINT GERMAIN v OLYMPIQUE DE MARSEILLE 2018 CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP FOOT FOOTBALL France FRENCH LIGUE 1 Marseille Paris PARIS SAINT GERMAIN PARIS SG PSG Soccer SPORT
Neymar da Silva Santos Junior - Neymar Jr (PSG) on the floor, hands over face during the French Championship Ligue 1 football match between Paris Saint-Germain and Olympique de Marseille on february 25, 2018 at Parc des Princes stadium in Paris, France - Photo Stephane Allaman / DPPI
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain hétfő este adott bővebb tájékoztatást a brazil Neymar állapotáról, aki a Marseille elleni meccsen sérült meg, csúnyán aláfordult a bokája.

Neymar a Marseille elleni, vasárnapi bajnoki hajrájában sérült meg, és annak ellenére, hogy a PSG a sérülés időtartamáról nem nyilatkozott, a brazil minden bizonnyal kihagyja a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját. A Real elleni meccset 3-1-es hátrányból várja a párizsi csapat.

Neymar sérülése komolynak mondható Forrás: DPPI/Stephane Allaman

Az ultrahangos és a CT-s vizsgálatok után a PSG azt közölte, hogy a rándulás mellett sérült Neymar egyik lábközépcsontja is, pontosabban egy kisebb repedés van rajta.

A PSG szerdán újra a Marseille ellen lép pályára, ezúttal a kupában, majd vasárnap a Troyes elleni bajnoki következik a Real elleni visszavágót megelőzően.