Vágólapra másolva!
Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője reméli, hogy a Paris Saint-Germain legjobbja, Neymar pályára léphet a két csapat Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének jövő keddi visszavágóján.

A 26 éves brazil támadó bokája a PSG vasárnapi, Olympique Marseille elleni bajnokiján fordult alá, s az eset után le kellett őt cserélni.

"Nem szeretem azt látni, hogy játékosok megsérülnek. Remélem, a BL-meccsre felépül, mert nem örülnék neki, ha sérülés miatt hiányozna" - jelentette ki a francia vezetőedző.

Neymar bokája a vasárnap esti Marseille elleni bajnokin sérült meg, egyelőre nem tudni, milyen súlyosan Forrás: DPPI/Stephane Allaman

A világ legdrágább játékosának számító Neymar hétfőn az Instagram-oldalára feltöltött egy fotót, amelyen a bekötött jobb bokája egy műanyag sínben látható. Unai Emery, a párizsiak vezetőedzője a találkozó után úgy fogalmazott, reméli, egyik legjobbja hamarosan visszatérhet, ám egyelőre nem tudni, a játékosnak pontosan mennyi időt kell kihagynia.

A brazil labdarúgó a mostani szezonban 28 gólja mellett 16 gólpasszt adott.

A francia együttes jövő kedden játssza a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóját, az első találkozót a címvédő spanyol csapat nyerte 3-1-re.