Különszobában bűnözhet Lipcsében a Napoli edzője

567610363 Horizontal PORTRAIT BUST ARMS CROSSED SMOKING CIGARETTE TOBACCO
Napoli's coach from Italy Maurizio Sarri smokes a cigarette before the Italian Serie A football match SSC Napoli vs UC Sampdoria on August 30, 2015 at the San Paolo stadium in Naples. AFP PHOTO / CARLO HERMANN / AFP PHOTO / CARLO HERMANN
Vágólapra másolva!
Az RB Leipzig elleni visszavágóra utazó olasz Napoli legnagyobb problémája az volt, hogy tud majd nyugodtan cigizni a láncdohányos edzőjük, Maurizio Sarri. Jelentjük, a probléma megoldódott.

A Serie A listavezetőjének közismerten láncdohányos vezetőedzője nagy bajban van, amikor a csapattal egy olyan országba kell látogatnia, ahol betű szerint szeretik betartani, például a dohányzás tilalmára vonatkozó szigorú szabályokat. Németország ilyen, de az RB Leipzig vezetősége ötösre vizsgázott vendéglátásból.

Maurizio Sarri és az ő legjobb barátja, az elmaradhatatlan cigaretta Forrás: AFP/CARLO HERMANN/Carlo Hermann

Mint arról a Bild beszámol, a vendégöltözőben leválasztottak egy tíz négyzetméteres különszobát, ahol Sarri mester a mérkőzés előtt, után, illetve a találkozó szünetében kedvére pöfékelhet. A nápolyiak csak azt kérték, hogy a vendéglátók ne felejtsék el kikapcsolni a füstérzékelőket, nehogy a boldog cigizés idő előtti zuhanyozásba torkolljon.