Társoldalunk:

Brutálisan megverte a focista a gólnak örülő labdaszedőt

2018.02.21. 10:57

Az egyik brazil állami bajnokságban olyan jelenet zajlott le, amit egy ketrecharcos gálán is éppen csak belül van a megengedett szabályokon.

A Campeonato Sul-Mato-Grossense, azaz a Mato-Grosso állami bajnokságban játszott Comercial–Operaio találkozón a vendégek játékosa, Jefferson Reis olyat tett, amit teljes mértékben védhetetlen. A mérkőzés egyetlen gólját követően, amit a hazaiak szereztek, Reis nekiesett az egyik labdaszedőnek, de olyan brutalitással, amit csak ketrecharcos gálán láthatunk: ököllel ütötte a földön fekvő, védekezni alig-alig tudó kamaszt. Akinek a Globo Esporte szerint annyi volt a vétek, hogy túl lelkesen ünnepelte sajátjai gólját.

Két napon belül egyébként ez a második olyan meccs volt Brazíliában, ahol kezelhetetlenül elszabadultak az indulatok. Az év első Vitória–Bahia rangadóján a vendégek játékosa, Vinícius nem éppen visszafogottan ünnepelt a hazai tábor előtt, amit a Vitória több játékosa is zokon vett, és heveny tömegverekedéso alakult ki, amelyet a játékvezető hét piros lappal zárt le.

Nem sokkal később még hárman mehettek zuhanyozni, és miután a Vitória játékosai tulajdonképpen elfogytak, a játékvezető a 80. percben lefújta a kaotikus meccset, amit papíron 3-0-ra nyert a Bahia.