Előbb elvitték a kocsiját, majd betörtek Coutinho barcelonai házába

FOOTBALL - SPANISH CHAMP - FC BARCELONA v GETAFE 2018 CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ESPAGNE FC BARCELONA FC BARCELONE FOOT FOOTBALL GETAFE LIGA Soccer Spain SPANISH SPORT
Philippe Coutinho a Barca mezében nem szerepelhet ebben a BL-szezonban
Vágólapra másolva!
Nem volt túl jó napja a Barcelona braziljának, aki csak távolról figyelheti majd a kedd esti, Chelsea elleni BL-meccset.

A katalán Sport beszámolója szerint hétfő este betörtek Philippe Coutinho házába, miközben a brazil a családjával vacsorázni volt. Coutinho éjfél után ért vissza a házába, ekkor vette észre a betörők nyomait és azonnal értesítette a rendőrséget.

Philippe Coutinho a Barca mezében nem szerepelhet ebben a BL-szezonban Forrás: DPPI/Xavier Bonilla

Coutinho egyébként Luis Suárez szomszédságában lakik, az uruguayi segített neki kiválasztani a házat még januárban, amely épp felújítás alatt áll, így választhatták könnyebb célpontnak a házat a betörők.

Coutinho napja addig sem volt éppen a legjobb, hiszen napközben rossz helyen parkolt az Audijával, amit el is szállítottak.

Coutinho nehezen viselte a hatóságok intézkedését Forrás: --

Coutinho egyébként nem tartott a csapattal a Chelsea elleni londoni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccsére, hiszen a Liverpoollal már szerepelt a sorozatban.