Vágólapra másolva!
Hetek, sőt hónapok óta beszédtéma, hogy a nyári átigazolási szezonban a Real Madrid megkísérli leigazolni Neymart, a világ legdrágább játékosát. A támadó honfitársa, a királyiaknál öt évet futballozó Ronaldo is szorgalmazza az ügyletet, olyannyira, hogy szerinte a a Reálnál Neymar a világ legjobb játékosává válhatna.

Az idei szezon csalódást keltő eredményei után egyértleműen vérfrissítésre lesz szüksége a Bajnokok Ligája címvédőjének, főként a támadószekciót kell majd megerősíteni Madridban. Erre jelentene tökéletes megoldást a jelenleg a Paris Saint-Germain szolgálatában álló Neymar, legalábbis a klub egykori ikonja a brazil Ronaldo szerint.

"Neymar nagyszerű játékos,

már most a világ egyik legjobbja, hamarosan pedig a legjobb lehet. A Real Madridnak pedig a legjobbakra van szüksége.

Amikor az Internél játszottam, nem akartam váltani, mert nagyon jól éreztem magam Milánóban, de ahogy megtudtam, hogy lehetőségem lenne Madridba igazolni, egy percet sem gondolkoztam az átigazoláson. Mindenki arról álmodik, hogy egyszer a Realban játszhasson."

Képünk (egyelőre) illusztráció Forrás: youtube.com/tytsports

A Fenomén azt is elárulta, hogy bár nem tud róla, hogy a királyi gárda részéről történt-e már puhatolózás Neymar Madridba csábításával kapcsolatban, de ő a vezetőség helyében minden követ megmozgatna, hogy a Bernabéu Stadionba csábítsa a sztárt.

"A Bajnokok Ligájában Zidane vezérletével remekelt az utóbbi években a csapat, de évről-évre változnak az erőviszonyok, ehhez pedig muszáj alkalmazkodni" - zárta sorait sokat sejtetően a 2002 és 2007 között összesen 127 meccsen pályára lépő Ronaldo, aki 83 gólt lőtt a Real színeiben.