Mészöly Kálmán jobban van, hamarosan hazamehet a kórházból

Év sportolója gálaest, Nemzeti Színház, Mészöly Géza, Mészöly Kálmán
Mészöly Kálmán feleségével, és fiával, Gézával az Év Sportolója gálaesten
Vágólapra másolva!
Jó híreket kapott az orvosoktól Mészöly Kálmán és családja. A Vasas és a magyar válogatott legendás labdarúgójának állapota jelentősen javult, a bakteriális tüdőgyulladásból kezd kilábalni, és ha minden így folytatódik, akár napokon belül hazaengedhetik a kórházból - írja a Blikk.

Egyelőre nem lesz szüksége szívműtétre sem, úgy tűnik, gyógyszeresen is kezelni lehet a koszorúér-szűkületét - számol be a lap a Vasas legendás futballistájának helyzetéről.

nyilatkozta a Blikk megkeresésére ifjabb Mészöly Kálmán. – Azt mondták, hogy a tüdőgyulladásból már majdnem teljesen sikerült kigyógyulnia. A laborleletek azt igazolják, hogy az ezt okozó baktérium már nincs a szervezetében. Láza sincsen, így néhány nap további rehabilitáció után remélhetőleg hazatérhet majd.

Mészöly Kálmán néhány nappal ezelőtt agyvérzés gyanújával került kórházba. Aztán kiderült, hogy koszorúér-szűkülete van, azaz hamarosan szívműtétre lesz szüksége.

"Egyelőre nincs napirenden a műtét, ha hazatér és megerősödik, majd idővel lesz egy újabb vizsgálat, amely megállapítja, kell-e műteni vagy anélkül is kezelhető a probléma" – tette hozzá a kiváló sportoló idősebb fia, Mészöly Géza.