Óriásit égett, de továbbjutott a Real a Király Kupában

Horizontal
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane gives instructions to his players during the Spanish league football match Real Madrid CF against Malaga CF on 25, November 2017 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid. / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
Nem bírt harmadosztályú ellenfelével a Spanyol Király Kupa legjobb 16 közé jutásáért vívott párharc második mérkőzésén a Real Madrid, a Fuenlabrada 2-2-es döntetlent ért el a visszavágón, s bár kiesett, minden dicséretet megérdemel.

Már a kezdő sípszó előtt lehetett rá számítani, hogy a Real Madrid nem fog gálázni a Spanyol Király Kupa visszavágóján a Fuenlabrada ellen, Zinédine Zidane ugyanis gyakorlatilag a B-csapatot küldte fel a pályára.

Az első mérkőzésen idegenben 2-0-ra nyertek a fővárosiak, a harmadik ligás kiscsapat azonban cseppet sem volt megilletődve a madridiak pályáján, olyannyira, hogy a 25. percben Milla találatával egy gólt ledolgoztak a hátrányukból. A szünetig, sőt egészen a 63. percig nem volt válasza a Realnak, akkor azonban a csereként hosszú idő után újra pályára lépő Gareth Bale tanári beadást rajzolt Borja Mayoral fejére, aki egalizált. A 20 éves támadó nem sokkal később a vezetést is megszerezte, ám a slusszpoént a vendégek sütötték el, Portilla a 90. percben döntetlenre mentette a találkozót.

4-2-es összesítéssel így is a Real ment tovább, más öröme azonban aligha akadt ezen az estén a csapat szurkolóinak.