Kedden műtik a Sevilla edzőjét

Horizontal BUST FOOTBALL HEADSHOT GESTURE
Sevilla's Argentinian coach Eduardo Berizzo gives instructions to players during the UEFA Champions League group E football match between Sevilla and Spartak Moscow at Sanchez Pizjuan Stadium in Sevilla on November 1, 2017. / AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
Vágólapra másolva!
Kedden műtik meg Eduardo Berizzót, a Sevilla vezetőedzőjét, akinél a közelmúltban prosztatarákot diagnosztizáltak.

A klub honlapjának közleménye szerint a 48 éves argentin tréner távollétében a másodedző Ernesto Marucci irányítja majd a csapat felkészülését, de az andalúz csapatnál bíznak abban, hogy a vezetőedző mihamarabb visszatérhet a kispadra.

Kedden műtik meg Eduardo Berizzót, a Sevilla vezetőedzőjét, akinél a közelmúltban prosztatarákot diagnosztizáltak. Forrás: AFP/Cristina Quicler

A Sevilla az szakember bejelentése óta előbb múlt héten a Bajnokok Ligájában 3-0-s hátrányból egyenlített a Liverpool ellen, majd a múlt hétvégi bajnoki fordulóban 0-2-ről fordítva győzött a Villarreal otthonában 3-2-re.

Berizzo júniusban váltotta a kispadon honfitársát, Jorge Sampaolit, aki az argentin válogatott szövetségi kapitánya lett. Előzőleg 2014 óta a Celta Vigónál dolgozott, amellyel az elmúlt idényben elődöntőt játszott az Európa Ligában, a Primera Divisiónban azonban csak a 13. lett.