A Milan után újabb olasz csapat váltott edzőt

SSC Napoli v US Sassuolo - Serie A Cristian Bucchi Serie A TIM SSC Napoli US Sassuolo Stadio San Paolo SPORT STADIUM Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Serie A Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Football FOOTBALL It
Cristian Bucchi ideje lejárt a Sassuolonál
Vágólapra másolva!
Menesztette Cristian Bucchi vezetőedzőt az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Sassuolo. Dolgoztak az irodában, és már meg is van az utód.

A klub hétfőn közleményben jelentette be a 40 éves szakember távozását, aki júniusban vette át a csapat irányítását.

Cristian Bucchi ideje lejárt a Sassuolonál Forrás: NurPhoto/Franco Romano/NurPhoto/Franco Romano

A Sassuolo 14 bajnoki mérkőzésén 11 pontot gyűjtött - s a 16. helyen áll -, legutóbbi összecsapásán otthon kapott ki 2-0-ra a Veronától, amely a 67. perctől emberhátrányban játszott.

A klub délután már meg is nevezte új vezetőedzőjét is: a csapatot mostantól az 53 éves Giuseppe Iachini irányítja, aki legutóbb 2016-ban öt hónapig az Udinese szakmai munkáját vezette, de korábban megfordult többek között a Palermónál, a Sampdoriánál és a Bresciánál is - utóbbi kettőt feljuttatta a Serie A-ba.

Ez a hatodik edzőváltás a Serie A mostani idényében: korábban a Cagliari, a Benevento, a Genoa és az Udinese vált meg trénerétől, míg hétfőn előzőleg az AC Milan menesztette Vincenzo Montellát, akinek a helyét Gennaro Gattuso vette át.