Vágólapra másolva!
Lionel Messi új szerződést írt alá az FC Barcelonával, az ötszörös aranylabdás argentin labdarúgó 2021-ig kötelezte el magát spanyol klubcsapatához.

- áll a katalán csapat hivatalos közleményében. Hozzátették:

a támadó kivásárlási ára 700 millió euróra (218 milliárd forintra) nőtt.

Lionel Messi új szerződést írt alá az FC Barcelonával, az ötszörös aranylabdás argentin labdarúgó 2021-ig kötelezte el magát spanyol klubcsapatához Forrás: FC Barcelona/Facebook

Messi szerződéshosszabbítása régóta húzódott, pedig spanyol sajtóhírek szerint már júliusban megállapodtak egymással az érintettek. A hivatalos bejelentés mégis csúszott, ez pedig a játékossal kapcsolatban sok találgatásra adott okot. Miután

Messi és a klub korábbi megállapodása júniusban járt volna le, a futballista hét hónap múlva ingyen elhagyhatta volna a Barcelonát.

Messi tizenhárom évesen került a katalánokhoz, akiknél a felnőttek között 29 trófeát nyert, a Bajnokok Ligájában négyszer, a spanyol bajnokságban nyolcszor diadalmaskodott.

A négyszeres Aranycipős átlagember, akit a fia is Messinek hív néha

Az immár négyszeres aranycipős argentin világsztár, Lionel Messi a díjat adományozó European Sports Media (ESM) tagjainak, kontinensünk vezető sportlapjainak adott exkluzív interjút, amelyet a díjátadó házigazdája, a Marca napilap újságírója, Luis Fernando Rojo jegyzett le és bocsátott a Nemzeti Sport rendelkezésére. Tizenhárom évesen került a Barcelonához. Mi maradt meg a gyermeki lelkesedéséből?