Drámai hírt kaptak edzőjükről a Sevilla-játékosok a feltámadás előtt

fbl Horizontal eduardo berizzo sevilla fc
Sevilla's Argentinian midfielder Guido Pizarro (C) celebrates with Sevilla's Argentinian coach Eduardo Berizzo (C) after scoring a goal on November 21, 2017 at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla during the UEFA Champions League group E football match between Sevilla FC and Liverpool FC. / AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
Vágólapra másolva!
A Sevillából érkező legfrissebb hírek szerint prosztatarákja van a csapat vezetőedzőjének, Eduardo Berizzónak.

Az andalúz csapat hihetetlen feltámadást produkált a Liverpool ellen. A 2005-ös Bajnokok Ligája-döntő szelleme kísértett, csak akkor éppen az angolok álltak fel 0-3-ról az olasz AC Milan ellen.

A Liverpool már 3-0-ra vezetett Firmino két és Mané egy góljának köszönhetően 30 perc elteltével, de a második félidőben Yassim Ben Yedder is duplázni tudott, majd a hosszabbításban Guido Pizarro mentett pontot a hazai csapatnak.

Az egész csapat Berizzo nyakában Forrás: AFP/Cristina Quicler

A harmadik gól után az egész csapat a 48 éves argentin edzővel ünnepelt, aki az előző idényben a Celta Vigót vezette az Európa Liga legjobb négy csapata közé.

A lefújás után Éver Banega, a csapat középpályása elmondta, hogy Berizzo óriási hatással volt rájuk a félidőben, és biztosította arról a mestert, hogy az egész csapat támogatására számíthat.

A Sevilla szerdán hivatalos oladlán is megerősítette a hírt. mint írják, az orvosi stáb hamarosan dönt a megfelelő kezelésekről és mindenben támogatják a vezetőedzőt.

A csoport állása: 1. Liverpool 9 pont, 2. Sevilla 8, 3. Szpartak Moszkva 6, 4. Maribor 2