A Besiktas is csatlakozott a továbbjutókhoz a BL-ben

Horizontal besiktas
Besiktas' midfielder Talisca (R) celebrates with teammates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group G football match between Besiktas JK and FC Porto on November 21, 2017 at the Vodafone Park in Istanbul. / AFP PHOTO / OZAN KOSE
Vágólapra másolva!
A Besiktas továbbjutott a Bajnokok Ligája csoportköréből, mivel az ötödik fordulóban 1-1-es döntetlent játszott az FC Portóval kedden.

A török csapat ennek az eredménynek köszönhetően már biztosan a G-csoport első helyén végez. A csoportban később lép pályára a Leipzig a Monaco otthonában, Gulácsi Péterék pontszámban beérhetik a Portót egy esetleges győzelemmel.

Talisca ünnepli gólját a társakkal Forrás: AFP/Ozan Kose

A másik keddi 18.00 órás meccsen a Szpartak Moszkva hazai pályán ért el 1-1-es döntetlent az NK Maribor ellen, csakúgy mint az odavágóm. Az oroszok gólját a Videoton korábbi légiósa, a zöld-foki köztársaságbeli Zé Luis szerezte.

A Szpartak legrosszabb esetben is harmadikként zár a csoportban, amelyben a szlovén gárda lesz az utolsó. A Maribor az egész sorozatban eddig két gólt szerzett, de a mai nem lett csúnya.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 5. forduló:

E-csoport:
Szpartak Moszkva (orosz)-Maribor (szlovén) 1-1 (0-0)
gólszerzők: Zé Luís (82.), illetve Mesanovic (92.)

G-csoport:
Besiktas (török)-FC Porto (portugál) 1-1 (1-1)
gólszerzők: Talisca (41.), illetve Felipe (29.)