Akár már hétvégén visszatérhet Pogba és Ibrahimovic

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - WEST HAM v MANCHESTER UNITED ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ENGLAND ENGLISH FOOT FOOTBALL league MANCHESTER PREMIER Soccer SPORT UNITED WEST HAM
Zlatan Ibrahimovic of Manchester United celebrates scoring his sides second goal with Paul Pogba and team-mates during the English championship Premier League football match between West Ham United and Manchester United on January 2, 2017 played at The London Stadium in London, Great Britain - Photo Michael Zemanek / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Akár már szombaton, a Newcastle United elleni bajnokin pályára léphet a Manchester United két nagyágyúja.

Zlatan Ibrahimovic és Paul Pogba is bekerült a Newcastle United elleni bajnokira készülő keretbe, így szombaton akár mindketten pályára léphetnek.

Két ilyen klasszis mindig jól jön Forrás: DPPI/Michael Zemanek

A 36 éves Ibrahimovic ebben a szezonban még nem lépett pályára, még egy áprilisi Európa Liga-meccsen szakadt el a térdszalagja. Paul Pogba még szeptemberben, a Basel elleni Bajnokok Ligája-meccsen szenvedett izomsérülést. José Mourinho a pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy visszatérhet az argentin Marcos Rojo is, aki szintén a keretben lesz majd.

„Mindenki láthatja, mekkora szükségünk van Paulra, nélküle egészen más volt a csapat. Minden meccsen szükségünk van a képességeire. Ami Zlatant illeti, az előző idényben szinte minden játékpercet a pályán töltött. A sérülése után megtanultuk, hogy tudunk nélküle szerepelni, de persze nagyon örülünk a visszatérésének" – mondta Mourinho.

És a nagy kérdés, hogy lehet-e majd egyszerre a pályán Ibrahimovic és Romelu Lukaku?

„A jó játékosok tudnak együtt játszani, a jó játékosokkal könnyű együtt játszani. Egyelőre azonban nem fog kilencven perceket játszani Zlatan. Időre van szüksége, hogy utolérje magát" – mondta Mourinho.