Maradona dühös, és újra argentin kapitány lenne

Maradona
Argentina's coach Diego Maradona looks dejected as he leaves the pitch after his team lost the 2010 World Cup quarter-final football match Argentina vs. Germany on July 3, 2010 at Green Point stadium in Cape Town. Germany qualified for the semi-finals. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE - AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Rendkívül feldúlt hazája válogatottjának szereplése, és főleg a szakvezetés miatt Diego Maradona, az argentinok futball-legendája.

Az 57 éves Maradona azt követően fakadt ki, hogy az argentin csapat felkészülési mérkőzésen Oroszországban 4-2-re kikapott Nigéria legjobbjaitól.

Maradona 2008 és 2010 között irányította hazája válogatottját. Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

"Dühös vagyok, egyszerűen oda a presztízsünk, és ez nem a srácok hibája. Vissza akarok térni" - írta ki Instagram-oldalára Maradona, aki egy listával támasztotta alá rátermettségét: a legutóbbi 11 argentin kapitány közül neki van a legjobb győzelmi mutatója azzal, hogy találkozóinak 75 százalékát megnyerte.

A legendás játékos 2008 és 2010 között irányította hazája válogatottját, a dél-afrikai világbajnokságon a negyeddöntőig jutott az együttessel, ahol a németekkel szemben búcsúztak.