De Rossi ledobta az ékszíjat és a padon ordított

Italy v Uruguay - International Friendly Daniele De Rossi (Italy) italia-uruguay italy vs uruguay international friendly nice france allianz riviera amichevole la celeste azzurri italia Italy uruguay football game final champions league serie a campionato
Daniele De Rossi (Italy) before the international friendly between Italy and Uruguay at Allianz Riviera stadium on June 7, 2017 in Nice, France. Italy won 3-0 over Uruguay. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A mindent látó és rögzítő kamerák kereszttüzében zajlott le az a vita, amelynek az egyik főszereplője az olasz Daniele De Rossi volt a milánói olasz-svéd vb-pótselejtezőn. A középpályást be akarta cserélni Ventura kapitány, de ez nem tetszett a játékosnak.

De Rossi keresetlen szavakkal kommentálta a történteket - írta meg a Football Italia.

"Tényleg nekem kell beállni? Nem döntetlent akarunk játszani, hanem nyerni kellene" - morogta a középpályás. De Rossi a meccs végén elismerte, hogy tényleg azt mondta, amit láttunk, majd lemondta a válogatottságot.

Olaszország a stockholmi 1-0-s vereséget követően a hétfői milánói 0-0-ás eredménnyel kiesett, nem jutott ki a jövő évi világbajnokságra.