Ryan Giggs egyre messzebb kerül az álommunkától

FOOTBALL - ENGLISH CUP - FINAL - MANCHESTER UNITED v CRYSTAL PALACE CRYSTAL PALACE cup ENGLAND ENGLISH FA FINAL FINALE FOOT FOOTBALL MANCHESTER SHOW Soccer SPORT UNITED SQUARE FORMAT
Ryan Giggs Manchester Unites 1st team coach during the English FA Cup Final football match between Manchester United and Crystal Palace on May 21, 2016 played at Wembley Stadium in London, England - Photo Michael Zemanek / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
A Manchester United legendás alakjának neve szinte minden edzőváltás után szóba kerül a Premier League-csapatoknál, de úgy tűnik, egyelőre nem ez a realitás.

Hiába vezette már a Manchester United csapatát David Moyes távozása után pár meccsig és volt a holland Louis van Gaal segítője Giggs az Old Traffordon, egyelőre nem kínált neki egy komoly csapat sem kispadot.

Ryan Giggs 2016-ban még Van Gaal segítőjeként az FA-kupa döntőjében Forrás: DPPI/Michael Zemanek

A Fox Sports ázsiai kiadása szerint a walesi varázsló Vietnámban, egy utánpótlás-akadémián vállalhat szerepet. Giggs, valamint korábbi csapattársa, Paul Scholes és a Manchester United egyik utánpótlás-szakembere november végén utazik az ázsiai országba, a létesítmény megnyitására.

Giggs szerepe szerint az utánpótlásban dolgozó szakembereket készíti majd fel és a legjobb fiataloknak is tart majd foglalkozásokat. A United két egykori játékosa nem költözik ugyan Vietnámba, de három hónap múlva újra visszalátogatnak, hogy ellenőrizzék a munkát.