Rossz országba repült a Manchester United játékosmegfigyelője

Izland
Iceland's forward Johann Berg Gudmundsson (L) celebrates scoring with his team-mates Iceland's midfielder Birkir Bjarnason (C) and Iceland's midfielder Gylfi Sigurdsson (R) during the FIFA World Cup 2018 qualification football match between Iceland and Kosovo in Reykjavik, Iceland on October 9, 2017. Iceland qualified for the FIFA World Cup 2018 as smallest country ever after beating Kosovo 2-0 at home in Reykjavik. / AFP PHOTO / Haraldur Gudjonsson
Vágólapra másolva!
Roppant vicces történetet osztott meg honlapján az angol The Sun. A cikk szerint a Manchester United csapata felkérte egyik játékosmegfigyelőjét, hogy a helyszínen tekintse meg az Izland –Csehország felkészülési mérkőzést és írjon jelentést néhány játékosról. A viszonylag egyszerűnek tűnő feladat bohózatba illő véget ért, a szakember ugyanis elutazott Reykjavíkba, csakhogy a mérkőzést Katarban rendezték.

Pedig minden tervszerűen haladt, információk szerint a megfigyelő még az Izlandi labdarúgó-szövetséggel is egyeztetett a jegyével kapcsolatban, amikor azonban odaért a stadionhoz, hogy elintézze az akkreditációját, megrökönyödve tapasztalta, hogy az aréna környékén egyetlen drukker sincs, a reflektorok is sötétek, a kapuk pedig zárva vannak.

5500 mérföld, vagyis 8800 kilométer. Ennyi volt a távolság a mérkőzés vélt és valós helyszíne között Forrás: thesun.co.uk

Nem véletlenül, hiszen a mérkőzést Katarban, mintegy 9000 kilométer távolságra rendezték az izlandi fővárostól.

S hogy teljes legyen a pórul járt manchesteri alkalmazott "öröme" még egy éjszakát is el kellett töltenie a fagyos városban. Dohában egyébként 30 fok volt.