Messi szétfagy Moszkvában

fbl Horizontal
Argentina's forward Lionel Messi takes part in a training session in Moscow on November 7, 2017. The team will face Russia in friendly match on November 11 and Nigeria on November 14. / AFP PHOTO / Kirill KUDRYAVTSEV
Vágólapra másolva!
Az argentin labdarúgó-válogatott szombaton Oroszország ellen játszik felkészülési mérkőzést Moszkvában. Jorge Sampaoli együttese már az orosz fővárosban tartózkodik, ahol a legjobban a csapat világsztárja, Lionel Messi szenved.

Ha belegondolunk abba, hogy Messi mennyi meccset játszik az ősszel, talán nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy a Barcelona világsztárja a háta közepére sem kívánta a moszkvai túrát. Nézzék csak az edzésen készült fotót.

Lionel Messi moszkvai szenvedései. A Barcelona csillaga nehezen viseli az orosz klímát Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

A dolog érdekessége, hogy Messinek csak az oroszok ellen kell játszania. Az argentin csapat a jövő héten Nigéria ellen is pályára lép Krasznodarban, de ott már nem kell a csapat rendelkezésére állnia.

Az orosz fővárosban plusz 5 fok van, de Messinek ez is kevés Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

Az orosz fővárosban jelenleg plusz 5 fok van, de csütörtökön tovább csökken a hőmérséklet. A kérdés, mi lesz Lionel Messivel.

Messi a jövő héten már kihagyja a krasznodari túrát, nem lesz ott a Nigéria-Argentina meccsen Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Andrey Bogunov

Jó hír Messinek: nyáron Oroszországban is meleg van. Az időjárás tehát nem lehet akadálya annak, hogy végre világbajnok legyen.