A DVTK játékosa hazudott, egymillióért ment Fradi-meccsre

OTP Bank Liga: Ferencvárosi TC - DVSC mérkőzés 2017.11.04. szurkolók
A Ferencváros szurkolók remek hangulatot varázsoltak a Groupama Arénába
Vágólapra másolva!
A csakfoci.hu információja szerint a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő DVTK egymillió forintra megbüntette Busai Attilát, aki a Balmazújváros elleni mérkőzés helyett a Groupama Arénában buzdította volt csapatát, a Ferencvárost.

A miskolci csapat középpályása nem léphetett pályára a Balmazújváros elleni bajnoki mérkőzésen, ugyanis egy héttel ezelőtt a Haladás ellen megkapta ötödik sárga lapját, amely után automatikus eltiltás következik.

A DVTK szombaton 15.30-kor Debrecenben fogadta a Balmazújvárost, ezzel egy időben a Ferencváros a Groupama Arénában játszott a forduló rangadóját a DVSC ellen, amely Busai Attila fantáziáját is jobban megmozgatta. Bódog Tamás, a Diósgyőr edzője azonban nem értékelte, hogy az egykori fradista visszatért korábbi sikerei helyszínére, miközben saját csapatát is biztathatta volna.

Busai Attila a Haladás ellen kapta meg ötödik sárga lapját Forrás: dvtk.eu

A csakfoci.hu információja szerint Busai Attila azt mondta Bódog Tamás kérdésére, hogy otthon nézte a Ferencváros-DVSC mérkőzést, de miután egy interneten fellelhető fotón is jól látható volt, hogy a Groupama Arénában volt, a DVTK trénere jelezte neki, hogy emiatt megduplázza az eredetileg tervezett félmilliós büntetést, így egy milliójába került a középpályásnak a budapesti túra.