Vágólapra másolva!
Tíz forduló telt el a labdarúgó NB II 2017-18-as szezonjából, amikor Bekő Balázs helyett Szentes Lázár lett a Győri ETO vezetőedzője. A szakember munkája lassan, de biztosan érik be Győrben, hiszen amióta ő az edző, az ETO nem szenvedett vereséget.

A másodosztály abszolút bajnokesélyese, az MTK együttese úgy érkezett vasárnap Győrbe, hogy ezt megelőzően hat fordulón keresztül nem szenvedett vereséget. Most viszont Feczkó Tamás csapatának szakadt meg a nagy sorozata azzal, hogy az ETO 2-1-re legyőzte az MTK-t.

Hat meccs után vesztett pontot az MTK Győrben Forrás: Facebook

Szentes Lázár a 11. fordulóban Nyíregyházán debütált, a Győr akkor 1-0-ra nyert idegenben. A 12. fordulóban odahaza 2-2 lett a Dorog elleni meccsük, majd Soroksáron következett egy újabb, 1-1-es döntetlen. Ezután Győrben a Kazincbarcikát verték 4-3-ra, majd Szegeden jött egy gólnélküli döntetlent, amelyet az MTK vasárnapi legyőzése követett.

A Győri ETO jelenleg a 9. helyen áll, de a dobogótól már csak 5 pont választja el. Ugyanakkor a feljutással reálisan nem számolhatnak, hiszen az MTK és a Kisvárda is nagyon elhúzott a mezőnytől.