Makalele váltja Condomot a belga csapat kispadján

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - SWANSEA v HUDDERSFIELD 2018 ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIPS ENGLAND ENGLISH FOOT FOOTBALL league PREMIER Soccer SPORT SWANSEA
Swansea City assistant coach Claude Makelele before the Premier League match between Swansea City and Huddersfield Town at the Liberty Stadium, Swansea, Wales on 14 October 2017 - Photo by Andrew Lewis / ProSportsImages / DPPI
Vágólapra másolva!
A belga élvonal sereghajtója, az AS Eupen edzőt váltott, és a spanyol Jordi Condom helyére a francia Claude Makelelét ültette le.

A katari pénzből feltőkésített kis csapat 14 forduló után 10 ponttal áll a táblázat utolsó helyén, bár a már bent maradó Kortrijk és Mechelen is csak egy ponttal előzi meg. A vezetőség azonban a váltás mellett döntött, és Jordi Condom helyére kinevezte a korábbi 71-szeres francia válogatott középpályást, Claude Makalelét.

Jordi Condom nem tudta már összefogni a csapatot Forrás: BELGA/AFP/Bruno Fahy

A vb-ezüstérmes és BL-győztes egykori Real Madrid-, Chelsea- és Paris Saint-Germain-klasszisnak van már edzői múltja is, miután a PSG-nél Carlo Ancelotti és Laurent Blanc mellett is ügyködött, majd a Ligue 1-ben szereplő Bastia trénere lett, mielőtt Paul Clement segítőjévé szegődött volna a Premier League-ben szereplő Swansea-nél.