Vágólapra másolva!
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a Nemzeti Sportnak nyilatkozott és mesélt a hamburgi pletykákról, valamint az új szövetségi kapitányról, a belga Georges Leekensről is.

Thomas Doll neve ismét előkerült a német sajtóban, miután a Hamburg csapata megint nem szerepel túl fényesen a Bundesligában. Nem ez az első eset, hogy Doll neve felmerül lehetséges edzőként a német városban, de a Fradi edzője szerint ez nem újdonság, hiszen ha valaki alatt inog a kispad, azt rögtön vele riogatják, hiszen Doll futballozott Hamburgban, később volt ott edző is, de elmondása szerint esze ágában sincs váltani, hiszen mint mondta, a legjobb helyen van, nagyszerű klubnál dolgozik, ahol jelentős célokért küzdhet.

Thomas Doll jól érzi magát a Fradinál Fotó: Polyák Attila - Origo

Doll szerint lassan elmondható, hogy csapata kimászott a gödörből, miután a Mezőkövesd elleni bajnoki siker után már a zöld-fehérek vezetik a tabellát. A vezetőedző külön kiemelte Böde Dánielt, aki kétszer is győztes gólt szerzett.

Doll kitért a szombati, Debrecen elleni bajnokira is, ahol hosszú idő után újra telt ház fogadhatja a csapatokat,

ami azért is lesz különleges, mert van olyan labdarúgója, aki nem játszott még bajnokit telt ház előtt, amióta az Üllői útra került.

Thomas Dolltól minden segítséget megkap majd Georges Leekens Fotó: Polyák Attila - Origo

Végezetül az új szövetségi kapitányról is ejtett pár szót a német.

„Nem ismerem Georges Leekenst. A pályájáról természetesen sokat hallottam, tudom, hogy kétszer is irányította a belga válogatottat. Kicsit kivárok vele kapcsolatban. Az biztos, hogy tőlem megkapja a támogatást, a közeljövőben alighanem találkozunk és beszélgetünk. Bernd Storck miatt némileg szomorú vagyok, sokat fektetett bele a munkába, szívvel-lélekkel igyekezett helytállni. Persze az edzők sorsa már csak ilyen.

- mondta Doll.